Måltidskasser til 6 personer

Hjem/Måltidskasser til 6 personer

En familie på 6 har altid nok at se til, og som forælder har man altid travlt. Efter en lang arbejdsdag kan det være meget uoverkommeligt at skulle handle ind, lave mad og rydde op, og derfor begynder flere og flere familier af bestille måltidskasser, som kan være en stor hjælp på de travle hverdage.

Leverandør Måltidskassen

Måltidskassen

6
Personer

4
Antal Dage Om Ugen

53 kr.
Pris Pr. Person

789 kr.
Total Pris

Køb nu

Alt hver der skal bruges til 4 gode aftensmåltider

Hver uge sammensætter Den Grønne Asparges helt nye måltidskasser, med lækre slagtervarer, kolonialprodukter samt frugt og grønt. Generelt vil måltidskasserne indeholde 2 køddage, 1 grøntsagsdag og 1 fiskedag.

Leverandør Måltidskassen med fisk

Måltidskassen med fisk

6
Personer

3
Antal Dage Om Ugen

53 kr.
Pris Pr. Person

679 kr.
Total Pris

Køb nu

Alt hver der skal bruges til 3 gode aftensmåltider

Hver uge sammensætter Den Grønne Asparges helt nye måltidskasser, med lækre slagtervarer, kolonialprodukter samt frugt og grønt. Generelt vil måltidskasserne indeholde 1 køddage, 1 grøntsagsdag og 1 fiskedag.

Leverandør Måltidskassen

Måltidskassen

6
Personer

3
Antal Dage Om Ugen

53 kr.
Pris Pr. Person

669 kr.
Total Pris

Køb nu

Alt hver der skal bruges til 3 gode aftensmåltider

Hver uge sammensætter Den Grønne Asparges helt nye måltidskasser, med lækre slagtervarer, kolonialprodukter samt frugt og grønt. Generelt vil måltidskasserne indeholde 2 køddage og 1 grøntsagsdag.

Sund mad til hele familien med måltidskasser

Du kan få mange forskellige måltidskasser til 6 personer, men det er måske især børnefamilier, som er interesseret i denne type af måltidskasser. Det kan til tider være en kamp at få børn til at spise sund mad, for pommes frites og pizza kan virke mere fristende. Med måltidskasser bliver sund mad til hele familien dog pludselig en del nemmere, for folkene bag de populære måltidskasser er eksperter i at lave sund mad til børn. Det betyder, at selv grøntsagerne bliver gjort tiltalende, når børnene kan få serveret dem med alle deres livretter.

Det danske marked kan byde på mange forskellige typer af måltidskasser til 6 personer, og du kan også få kasser, som er spækket med spændende smagsoplevelser, hvis I er en eventyrlysten familie, som eventuelt har ældre børn. I de fleste måltidskasser modtager du alle råvarer og en tilhørende opskrift, der er nem at gå til, men du kan også få måltidskasser til 6 personer, hvor maden er stort set færdiglavet, når I modtager den. Med denne type af måltidskasser kan maden være klar på mindre end et kvarter, og så kan aftenen bruges på mere spændende ting end at arbejde i køkkenet.

Go to Top